Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  ОПРЕМА ЗА ВОДОВОД

   Полипропиленски цевки и фитинг

  • Полипропиленска цевка PN 20 за топла и ладна вода со димензии од Ф20 до Ф110
  • Полипропиленска цевка PN 22 за топла и ладна вода со димензии од Ф20 до Ф110
  • Полипропиленски цевки со фибростакло за топла и ладна вода PN 20 со димензии Ф20 до Ф75
  • Полипропиленски фитинзи – муф, колена, тештици, прелази, редуцири, капи, холендри, адаптери

   Поцинковани цевки и фитинг

  • Поцинковани цевки со должина од 6 метри со или без муф и навој. Димензии од ½” do 4”.
  • Поцинкован фитинг (муф, дупла нипла, колена, холендери, редуцири, штопни)

   
   Фитинг од месинг

  • Вентили – топчести со и без холендер, шибер вентили, неповратни вентили, филтер вентили, вентили со клапна, вентил со испуст, пропусни вентили, прави/аголни итн.
  • Фитинг – спојки, колена, тештици, полуспојки, наставци, панцир црева
  • Автоматски вентили за воздух, прави или аголни


   Пумпи за водоснабдување

  • Стандардни водни пумпи или пумпи со електронска регулација (домашни и индустриски). Различни модели и капацитети
  • Хидрофорски системи
  • Сондажни- бунарски пумпи
  • Потопни, пумпи за дренажни, отпадни и фекални води
  • Пумпи за зголемување на притисок
  • Пумпи за фонтани.

   Опрема за купатила
   Батерии за во купатило(туш батерија, шведска, ѕидна, насадна со долг клун, насадна со краток клун, биде)

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Фотографија од Полипропиленски цевки и фитинзи Bus Nelcor

  Полипропиленски цевки и фитинзи Bus Nelcor

  - Сива боја

  - Цевки PN20 со дијаметар од Ф20 фо Ф63

  - Цевки со фибро стакло PN20  со дијаметар од Ф20 фо Ф63

  - Фитинг за истите

  - Произведени во Романија

  €0,00