Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  LG

  Светски водечки бренд на системи за греење и ладење

  Официјална веб страна Линк

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Фотографија од LG PuriCare прочистувач за воздух

  LG PuriCare прочистувач за воздух

  - Moжност за управување преку телефон

  - 360 С прочистување

  - ‘’Clean booster’’ технологија за рамномерно распоредување

  - Сензор РМ 1.0 за индикација и прочистување на фини честички до 1 микрон

  - 6 степена филтрација на фини честички и миризби

  - Паметен дисплеј

  €0,00