Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  ISOVER МИНЕРАЛНА ВОЛНА

  ISOVER, RIO TWIN 10/5

  *За сите видови на топлотна изолација без оптеретување, кај непроодни тавани, помеѓу потконструкции на дрвени подови и при градба со дрвени потпори. За звучна изолација и за апсорбција на звукови кај спуштени плафони. RIO – TWIN се состои од 2 еднакви по дебелина слоеви кои може да се користат заедно или поединечно.

   

  ISOVER, DOMO 5 ALU

  *Обложен со алуминиумска фолија која има улога на парна брана. За сите видови на топлотна изолација без оптеретување, кај непроодни тавани, помеѓу потконстукциии на дрвени подови и при градба со дрвени потпори. За звучна изолација и за апсорбција на звукови кај спуштени плафони