Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
    Menu Close

    IMI

    Ими е водечки Германски производител на низa производи и услуги кои Ви овозможуваат да контролирате, да ја зголемите ефикасноста и да ги намалите почетните и моменталните трошоци со иновативни и сигурни HVAC решенија. Лидер во производство на радијаторски вентили, вентили за балансирање, преструјни вентили, сепаратори за воздух итн..

    Официјална веб страна: Линк