Пребарување
Денар
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  ОПРЕМА ЗА ГРЕЕЊЕ

  Металтерм ДОО е меѓу водечките комании во Македонија во областа на трговија со компоненти за греење.
  За сите производи поседуваме сертификати и декларации кои гарантираат квалитет и безопасност за нивна употреба.

  Компанијата е меѓу лидерите во областа на трговијата со компоненти за системи за греење. Ние нудиме стоки од различни производители, а нашите клиенти можат да избираат од различни ценовни групи.

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна
  Фотографија од Алуминиумски радијатори Caldero

  Алуминиумски радијатори Caldero

  - Иновативен и модерен дизајн

  - Димензии  300, 500, 600

  - Прозведени во Украина

  *За повеќе информации видете Ценовник опрема за греење

  00,00 MKD
  Фотографија од Цевни регистри Hirapan

  Цевни регистри Hirapan

  Цевни регистри за во бања Хирапан

  - Бела боја

  -Модерен изглед

  -Димензии 400х600 до 400х1600, 500х600 до 500х1600, 600х600 до 600х1600

  *За повеќе информации видете Ценовник опрема за греење

  00,00 MKD
  Фотографија од TERMOMONT, TKK 30kw

  TERMOMONT, TKK 30kw

  Котел на цврсто гориво (јаглен, дрва), TERMOMONT, TKK 30kw

  00,00 MKD
  Фотографија од TERMOMONT, TKK 80kw

  TERMOMONT, TKK 80kw

  Котел на цврсто гориво (јаглен, дрва), TERMOMONT, TKK 80kw

  00,00 MKD
  Фотографија од TERMOMONT, TKU3 30kw
  Фотографија од TERMOMONT, TЖК 52kw

  TERMOMONT, TЖК 52kw

  Котел на цврсто гориво (јаглен, дрва), трајножаречки, TERMOMONT, TЖК52kw

  00,00 MKD
  Фотографија од TERMOMONT, TOBY 20

  TERMOMONT, TOBY 20

  Котел на пелети, TERMOMONT, TOBY 20

  149.000,00 MKD 79.000,00 MKD
  Фотографија од Електричен котел Viesmann

  Електричен котел Viesmann

  -Moжност на подесување на температурата на котелот на дисплејот во грејниот систем од 20 до 85 С.

  - Уредот може да се приклучи на било кој систем за центарално греење како и на бојлер за припрема на санитарна топла вода

  - Можност за подесување на температурата на дисплејот во просторијата за 24 часа и 7 дена.

  - Убав дизајн и лесна монтажа

  *За повеќе информации видете Ценовник опрема за греење

  00,00 MKD