Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Челични цевки и фитинзи

  • Челични безрабни цевки по API/ASTM – API 5L GR. B, ASTM A106 GR. B;
  • Челични рабни и безрабни цевки, и фитинзи за нив.
   Стандарди: DIN 2391/C, DIN 2440, DIN 2448, ST 37.4, P235GH, P265GH и др.;
  • Безрабни челични фитинзи по ANSI B.16.9 STD, материјал ASTM A234;
  • Безрабни челични фитинзи по ANSI B.16.9 XS, матерјиал ASTM A234;
  • Црни колена по DIN2605/1, материјал ST 37;
  • Безрабни челични колена 90°, стандард: EN 10253-1 (DIN 2605), материјал: P235TR1 - S235 (R.St.37.0);
  • Безрабни концентрични редуцири, стандард: DIN 2616 серија 3, материал: R.St.35.8/I;
  • Челични фитинзи, на навој и на заварување за висок притисок.