Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Челична и железна арматура

   • Вентили (шибер, топчести, лептир вентили), на навој или на фланши
   • Филтер вентили;
   • Неповратни клапни: со пружина, мигалки, со еден диск, со двоен диски, тип "SWING";
   • Кондензни лончиња: Термодинамички, термостатични, биметални или со пловак;
   • Баланс вентили – на навој или на фланша;
   • Сигурносни вентили – за пареа, вода и др.;
   • Редуцир вентили – на фланши;
   • Компензатори –гумени, на фланши или холендри,метални - на заварување.