Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Скопје – Главна канцеларија и магацин

  Скопје – Главна канцеларија и магацин

  Адреса: ул. Фјодор Достоевски бр.72 - Влае (поранешен објект на Маврово),
  1000   Скопје
  Телефон +389 2/2036-322, +389 2/2038-353,
   комерција (локал 105, 106, 108, 117, 118, 123), набавка (локал 103)
  Факс+389 2/2048-057
  Е-маил: metalterm@t-home.mk
  Моб.+389 75/404-754, 75/404-755, 76/462-493, 76/351-691, 76/289-588


  КАКО ПОЛЕСНО ДА НЕ НАЈДЕТЕ