Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  НОВИ ПРОИЗВОДИ

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Прикажи по страна
  Фотографија од Електричен котел Viesmann

  Електричен котел Viesmann

  -Moжност на подесување на температурата на котелот на дисплејот во грејниот систем од 20 до 85 С.

  - Уредот може да се приклучи на било кој систем за центарално греење како и на бојлер за припрема на санитарна топла вода

  - Можност за подесување на температурата на дисплејот во просторијата за 24 часа и 7 дена.

  - Убав дизајн и лесна монтажа

  *За повеќе информации видете Ценовник опрема за греење

  €0,00
  Фотографија од LG PuriCare прочистувач за воздух

  LG PuriCare прочистувач за воздух

  - Moжност за управување преку телефон

  - 360 С прочистување

  - ‘’Clean booster’’ технологија за рамномерно распоредување

  - Сензор РМ 1.0 за индикација и прочистување на фини честички до 1 микрон

  - 6 степена филтрација на фини честички и миризби

  - Паметен дисплеј

  €0,00
  Фотографија од Полипропиленски цевки и фитинзи Bus Nelcor

  Полипропиленски цевки и фитинзи Bus Nelcor

  - Сива боја

  - Цевки PN20 со дијаметар од Ф20 фо Ф63

  - Цевки со фибро стакло PN20  со дијаметар од Ф20 фо Ф63

  - Фитинг за истите

  - Произведени во Романија

  €0,00
  Фотографија од Цевни регистри Hirapan

  Цевни регистри Hirapan

  Цевни регистри за во бања Хирапан

  - Бела боја

  -Модерен изглед

  -Димензии 400х600 до 400х1600, 500х600 до 500х1600, 600х600 до 600х1600

  *За повеќе информации видете Ценовник опрема за греење

  €0,00
  Фотографија од Алуминиумски радијатори Caldero

  Алуминиумски радијатори Caldero

  - Иновативен и модерен дизајн

  - Димензии  300, 500, 600

  - Прозведени во Украина

  *За повеќе информации видете Ценовник опрема за греење

  €0,00