Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Нерѓосувачки фитинг

  Нудиме широка програна на нерѓосувачки фитинзи, фланши, неповратни и топчести вентилии други делови за прехрамбена, хемиска и фармацевска индустрија.

  • фитинг (на навој или заварување);
  • фланши (по DIN 2576, 2633, 2635, 2527 и по ANSI);
  • топчести вентили (1, 2 и 3 дела на заварување, навој или на фланши);
  • лептир вентили
  • прачки и жица за заварување (AISI 308, 316).