Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Нерѓосувачки лим во табли

  • Материјал AISI 304, како и AISI 316, 309, 310, 430;
  • Стандардни димезнии – 1000 mm х 2000 mm, 1250 mm х 2500 mm, 1500 mm х 3000 mm;
  • дебелини од 0,5 mm до 30 mm;
  • површина–  мат(2В), огледална(ВА) и брусен К 240 со PVC защтитна фолија;
  • рифел лим AISI 304 – 3 mm дебелина;
  • декоративен лим AISI 304 – 0,8 mm дебелина.

  По барање и со краток рок на испорака нудиме и други материјали, димезнии и површини.