Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Клима уреди

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Фотографија од S12EW.NSJ/UA3 - Standard WIN

  S12EW.NSJ/UA3 - Standard WIN

  5 години целосна гаранција 10 години гаранција на компресорот

  ГЛАВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ:
  Двоен компресор за инвертер
  Ладилно средство за ладење R32
  Wi-Fi
  Можност за дијагностика преку мобилен уред
  Контрола и мониторинг на енергијата
  GOLD FIN кондензаторска технологија
  Самочистење
  Режим за брзо ладење
  Режим за брзо загревање
  Ниски нивоа на бучава
  Тивок режим
  ЛЕСНА И БРЗА ИНСТАЛАЦИЈА


  Product+fiche_S12EW_20200407All Models_R32 Installation Manual
  €576,00