Пребарување
Euro
Македонски
НАША ПОНУДА
  Menu Close

  Радијатори и цевни регистри

  Алуминиумски радијатори
  Со висина од 200 до 2000 mm
  Максимален работен притисок 6 бари, работна температура 90 С.

  Панелни радијатори
  Изработени од ладно валан челик со висини 300, 500, 600, 900 мм и должина од 400 до 2000 мм
  Комплет со држачи за ѕидна монтажа, штопна и вентил за воздух
  Бај пас панелни радијатори, комплет со уложак со димензии од 600х400 до 600х2000

  Цевни регистри
  Изработени од високо квалитетен челик, тип рамен, бели или хромирани, комплет со држачи, штопна и вентил за воздух.
  Димензии - широчина 400, 500, 600 мм, височина од 600 до 1600 мм

  Повеќе информации ќе најдете во Ценовникот опрема за греење

  Погледнете како Грид Листа
  Сортирај по
  Фотографија од Цевни регистри Hirapan

  Цевни регистри Hirapan

  Цевни регистри за во бања Хирапан

  - Бела боја

  -Модерен изглед

  -Димензии 400х600 до 400х1600, 500х600 до 500х1600, 600х600 до 600х1600

  *За повеќе информации видете Ценовник опрема за греење

  €0,00